Faciliteiten

Het Islamitische hotel Bera Alanya bestaat uit een groot hoofdgebouw. Bij binnenkomst treft men een receptie met lobby en liften. Het hotel ligt aan het strand dat via de groene hoteltuin is te bereiken en waar ligbedden en parasols voor de gasten aanwezig zijn. Ook is er een zwembad aanwezig, deze is net als de hamam voor mannen en vrouwen gescheiden. Voor de kinderen is er een zwembad met maar liefst 5 glijbanen.

Voor de jongere kinderen is er een kinderclub. Het animatieteam verzorgd voor de kinderen iedere dag leuke activiteiten en spelletjes. Voor de wat oudere kinderen is er een game room in het hotel aanwezig. Ontspannen kan in het Spa Center van het hotel. Hier treft men onder andere een sauna, hamam en Turks bad. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn hier mogelijk tegen betaling.

Ook is er een babysitservice in het hotel. Er is een hoofdrestaurant met buitenterras aanwezig waar de maaltijden in buffetvorm worden geserveerd. De maaltijden zijn uitgebreid, vers en smaakvol. Verder treft men in het hotel een dokterspost, discotheek, bioscoop, fotograaf en diverse winkeltjes. De kamers in het Bera Alanya hotel zijn ruim en comfortabel ingericht. Er zijn familiekamers aanwezig met een apart slaapgedeelte.