Recensie

Onlangs een heerlijk ontspannen vakantie gevierd in het Bera Alanya hotel. Wij werden zeer gastvrij ontvangen en dit is ons hele verblijf zo gebleven. Het is een echt familiehotel met faciliteiten voor zowel jong als oud. Het eten was echt klasse en natuurlijk halal. Zowel tijdens het ontbijt, de lunch en het diner was er uitgebreid keuze. De zwembaden waren mooi met een apart vrouwen bad op het dakterras van het hotel. Ook waren er sportieve faciliteiten aanwezig zoals een voetbal- en basketbal veld en een overdekte fitnessruimte.

Ook de speciale gebedsruimtes stelden wij zeer op prijs. Ook voor de kinderen was er genoeg te doen, deze werden vermaakt door de animatie en in de avond waren er shows. De kamers waren schoon en ruim. Ook was er een mooi balkon aanwezig met prachtig uitzicht. Ook een uitstekend Spa centre aanwezig met een apart gedeelte voor mannen en vrouwen, de massages en behandelingen waren tegen betaling maar zeker aan te raden.

Alanya kon gemakkelijk worden bezocht met het openbaar vervoer. Wij raden dit hotel met ontspannen sfeer iedereen zeker aan.